Vásárolj 50-90% kedvezménnyel!

 

 

2010. június 30., szerda

Párkapcsolat tippek

Irigykedve nézed az újdonsült szerelmeseket, akik kéz a kézben andalognak? Úgy érzed, hogy a te kapcsolatodban az unalmas hétköznapoké a főszerep? Nem kell, hogy így legyen! Tippjeink segítségével újra és újra szárnyra kaphat szerelmetek!

 

Felejtsd el a veszekedést!

 

Ha partnereddel nem értesz egyet valamiben, ne kiabálj, vádaskodj vagy burkolózz hallgatásba rögtön! Egy kiegyensúlyozott párkapcsolat titka egymás megértésében és a kompromisszumkészségben van. Higgadtan és őszintén beszélj meg vele mindent, és próbáljatok meg közös nevezőre jutni úgy, hogy valamiben mindketten alkalmazkodtok a másikhoz!

Maradj vonzó!

Egy régóta tartó kapcsolatban az emberek hajlamosak elhanyagolni magukat egy idő után, mondván, párjuk úgyis ismeri már minden porcikájukat. Pedig igenis tenni kell azért, hogy partnerünk újra és újra megkívánjon, és elbűvölőnek találjon minket. Emlékszel még, milyen lázasan készülődtél kapcsolatotok hajnalán minden egyes randi előtt? Még az önbizalmad is sokkal nagyobb volt, igaz? Néha egy természetes smink, egy szexi ruhadarab, alakod formában tartása – ennyi elég is, hogy a pasid úgy gondolja: az ő barátnője a leglenyűgözőbb az egész földkerekségen!

Légy az ő szexistennője!

Hogy egy jó szex mire képes, azt talán mindannyian tudjátok: kiegyensúlyozottabbá teszi mindkét felet, így magát a párkapcsolatot is, hiszen ilyenkor tobzódtok a boldogsághormonokban. Akkor azzal is tisztában vagy, mi történik idővel, ha egyre ritkábban vagytok együtt, vagy ha a szexuális életetek egyhangúvá, monotonná válik. Adjatok az élvezeteknek, és próbáljatok ki mindent, amit csak szeretnétek! Használjátok a fantáziátokat, és tegyétek pikánssá az együtt töltött perceket! Használd a Cosmo szextippjeit is, segítségükkel számtalan felejthetetlen éjszakában lesz részetek…

 Járjatok néha külön utakon!

 

 

Még ha régóta együtt is vagytok, hagyjatok magatoknak egy kis szabad teret! Ha nem töltitek együtt a nap minden egyes percét, sokkal jobban fogjátok várni a viszontlátást. Hadd menjen néha a haverokkal szórakozni vagy focimeccsre, te pedig akkor szervezz csajbulit! Ha nem balhézol a „csak-pasik-parti” előtt, hanem kedvesen jó szórakozást kívánsz neki, hidd el, annyira fogsz majd hiányozni, hogy alig várja, hogy újra együtt legyetek.

Szervezzetek izgalmas programokat!

Gondold át, hogy mit szoktatok csinálni a pároddal együtt! Ha a válaszod kimerül a tévénézésben, a közös bevásárlásban és néha egy-egy buliban, akkor ideje felpörgetni kicsit a hétköznapokat! Írd össze, hogy mit szerettél volna mindig is kipróbálni, mihez lenne igazán kedved, hova szeretnél elutazni! Mondd a párodnak, hogy tegyen ő is így! Ha megvan mindkettőtök listája, akkor vessétek össze, és elkezdhetitek megvalósítani együtt azokat, amikhez mindkettőtöknek van kedve! Így garantáltan nem fogtok a szürke hétköznapokkal sodródni!

 

Forrás: cosmopolitan.com

 

Szerelmi kapcsolat tanácsok és tippek

   • Garner képesek kezelni a stresszt. Amikor hangsúlyozta ki, akkor nem hiszem, racionálisan és elkezd reagálnak érzelmileg, hogy még a kis dolgokat. Ez hatékonyan dolgozik maga ellen, ahogy blokk minden lehetséges útját kommunikáljon a partnere. Ez negatív hatással lesz a kapcsolatot, és akkor a végén el használni a partner érzelmi boxzsák. Ehelyett tanulni különféle technikáit Relaxáló és energetizáló magát, így de-stress, és élvezze a drága perceket az Ön partnere.
  • Meg kell, hogy képesek legyenek felismerni és kezelni a negatív érzelmek. Bármilyen kapcsolat, az érzelmi cserék képezik a kommunikáció. Azonban, amikor érzelmek, mint düh, szomorúság, csalódottság, félelem és undor bebújik, akkor árthat egy kapcsolatnak. Ehelyett meg kell ás legbelül, és kitalálni, hogyan befolyásolják érzelmei nem a fellépésekre és a kapcsolatot. Ez csak akkor leszel képes szabályozni negatív érzelmek a fájdalmat okoz Önnek és szerettem.
  • Az egyik legfontosabb módja a kommunikáció nonverbal kommunikáció. Meg kell tanulni használni ezt hatékonyan az Ön partnere. Csak egy gesztus, egy gyengéd érintés, arckifejezése vagy szemmel történő érintkezés lehet mondani, ezer szó nélkül, akkor szóltak semmit. Ahogy beszél, figyelj, figyelj és mozogni befolyásolja a kapcsolatot. Tud küldjön pozitív vagy negatív Vibes. Nonverbal kommunikáció nagyon fontos a fejlődő erős és egészséges kapcsolat.
  • Ne felejtsd el, hogy a humor és a játékosság a támasza kapcsolatot. Segít majd átvészelni a nehéz időszakot és gördülékeny a különbségek. Arra is megtanít, hogy pihenni, és megteszi a csalódás velejárója az életet. Ez lehetővé teszi, hogy van egy pozitív kapcsolatot a partnere.
  • Minden kapcsolat mindig vannak bizonyos különbségek és ellentétek. El kellett volna képes kezelni, és reagáljon rájuk, és el tudja megbocsátani és kész. Ezért a képességét, hogy megoldja a konfliktust az Ön partnere fogja meghatározni, hogy a szeretet és bizalom halmozódik fel a kapcsolatot. Ön is készen áll a végső konfliktust egy szerettük, amikor nincs vége a látvány nem ragadt el a fegyvereket.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése